Administratie / Boekhouding

De bedrijfsadministratie bijhouden is voor sommigen een noodzakelijk kwaad. Dat zou het niet moeten zijn, want een goede administratie is erg belangrijk. Niet alleen omdat het verplicht is, maar ook omdat u met een goede administratie kunt controleren of uw bedrijf geld oplevert. Bovendien vormt de administratie de basis voor uw belastingaangiften.

Een goede administratie geeft u op elk gewenst moment inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Stijgt de winst of stijgen juist de kosten? Welke klanten hebben nog niet betaald? U houdt overzicht, kunt ontwikkelingen signaleren en op tijd bijsturen en beslissingen nemen.

Wat doen wij?

Van Vught Financieel Risicobeheer verricht (in samenwerking met Sigmans Administratie & Advies en Sigmans & Partners) alle voorkomende administratieve, bedrijfseconomische en fiscale werkzaamheden voor de zzp'er, startende ondernemer en de ondernemer - met of zonder personeel - in het MKB.

U kunt hierbij denken aan het inboeken en uitwerken van uw administratie tot de jaarrekening, het verzorgen van de fiscale aangiftes en salarisadministratie, maar ook het geven van advies op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Ook kunnen wij tijdelijk administratieve ondersteuning verlenen in geval van ziekte of zwangerschap.

Kortom: een uitgebreid dienstenpakket, waarbij kwaliteit en de wensen van de klant centraal staan. Het is ons uitgangspunt om een langdurige, solide relatie met u als klant op te bouwen.

Zzp'er of startende ondernemer

Voor zzp'ers en startende ondernemers verzorgt Van Vught Financieel Risicobeheer in samenwerking met Sigmans Administratie & Advies en Sigmans & Partners alle voorkomende administratieve, bedrijfseconomische en fiscale werkzaamheden. En dit tegen een zeer scherp uurtarief. Hiermee bent u verzekerd van een correct uitgevoerde boekhouding, die u tevens een goed inzicht geeft in de financiële gang van zaken van uw onderneming. Bovendien kunt u desgevraagd uw bank voorzien van een uitstekend verzorgd financieel jaarverslag.

Verzorgt u uw administratie (grotendeels) zelf? Dan kunnen wij u, tegen een gering tarief, periodiek bij uw administratie begeleiden. Indien gewenst verzorgen wij de administratie bij u op kantoor en/of bij u thuis.

Ondernemer met personeel

Voor u als ondernemer met personeel (tot circa vijftien personeelsleden) bestaat ons dienstenpakket uit de onderdelen 'financiële administratie' en 'salarisadministratie'.

De financiële administratie betreft onder andere:
- verwerken administratie
- maandrapportage
- kwartaalrapportage
- jaarrekening
- publicatie stukken
- aangifte inkomstenbelasting
- aangifte vennootschapsbelasting

De salarisadministratie betreft onder andere:
- verzorgen salarisadministratie
- oproepkrachten/uurloner
- aangifte loonbelasting
- ziekteverzuimregistratie
- sociale regelingen en sociale verzekeringen

Waarom een uurtarief?

Natuurlijk zouden wij u ook een vast tarief kunnen aanbieden. Wij vinden echter dat het voor u een voordeel moet opleveren als u zelf uw administratie al netjes op orde houdt en aanlevert. Hierdoor zullen wij minder werkzaamheden aan uw admininstratie hoeven te verrichten, wat resulteert in een lager aantal uren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte aanvragen? Neem dan even contact met ons op. Bij Van Vught Financieel Risicobeheer kunt u rekenen op professionele adviseurs die u graag een persoonlijk advies geven.