Caravanverzekering

Zorgeloos op vakantie met de caravanverzekering!

Een caravan of vouwkampeerwagen geeft u de vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. Dat is een groot plezier, waar u graag zorgeloos van wilt genieten. Een goede verzekering is dan ook van belang. Profiteer van een verzekering op maat, met een hoge kwaliteit en een scherpe premie.

Compleet verzekerd met de caravanverzekering

U kunt uw caravan op een eenvoudige manier verzekeren tegen schade door aanrijding, brand/diefstal en storm. Deze risico's zijn apart, maar ook in combinatie te verzekeren.

Wettelijke aansprakelijkheid is altijd meeverzekerd.

Hulpverlening in Nederland en Europa is standaard mee te verzekeren, met een hulplijn die 24 uur per dag voor u klaarstaat. Zij helpen u onder andere bij het regelen van vervoer terug naar Nederland, het toezenden van caravanonderdelen of een vervangend vakantieverblijf.

U kunt altijd rekenen op een scherp tarief.

Een hagelbestendig/hagelwerend dak kan tot 75% korting op de premie voor hagelschade opleveren.

Bij de meeste verzekeraars wordt de premie afgestemd op de cataloguswaarde. Wij hebben echter ook de mogelijkheid voor een premie die wordt gebaseerd op de aankoopwaarde. Dit kan u een behoorlijk premievoordeel opleveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de caravanverzekering? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Dan kunt u het hele jaar door zorgeloos met uw caravan op vakantie.