Zorgverzekering

Iemand die gezond is, heeft wel duizend wensen. Iemand die ziek is, heeft maar één wens: gezond worden. Op het moment dat u met gezondheidsklachten te maken krijgt, ziet u pas wat een zorgverzekering voor u doet en hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn.

Wat kunt u allemaal verzekeren via een zorgverzekering?

Alle verzekeraars hebben een basisdekking, die overal hetzelfde is. Als u alleen de basisverzekering wilt, kunt u derhalve kiezen voor de goedkoopste aanbieder. U kunt bij de basisverzekering wel kiezen tussen een 'natura' of 'restitutie' polis. Een belangrijk verschil tussen een naturapolis en een restitutiepolis is dat je met een restitutiepolis zelf je arts en andere zorgverleners mag kiezen. Terwijl je bij een naturapolis naar aangesloten zorgverleners zal moeten gaan indien u een volledige vergoeding wilt. 

Via een eventuele zorgtoeslag - afhankelijk van uw inkomen - kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van (een gedeelte van) deze zorgverzekering. In onze rubriek 'Administratie' kunt u lezen wat wij hierbij voor u kunnen betekenen.

Wanneer u klachten met betrekking tot uw gezondheid krijgt, wilt u vaak meer dan alleen een basisdekking. Een uitgebreidere dekking kan ervoor zorgen dat u de kosten voor bijvoorbeeld de fysiotherapeut, de tandarts etc. volledig of gedeeltelijk vergoed krijgt.

De verschillen tussen de verzekeraars zijn groot op het gebied van zorgverzekeringen. Welk product en welke maatschappij het beste is, is voor iedereen anders. De één heeft bijvoorbeeld behoefte aan een goede dekking voor tandartskosten, terwijl de ander baat heeft bij bijvoorbeeld stottertherapie etc.

Neem contact met ons op voor een zorgverzekering

Graag kijken wij samen met u welke zorgverzekering qua premie en voorwaarden het beste voor u is. Neem daarom contact met ons op of kom even binnenlopen. Dan lopen wij samen met u door het oerwoud van de zorgverzekering met zijn verschillende premies en dekkingen.