Doorlopende fietsverzekering

Waarom een fietsverzekering?

Met de Doorlopende Fietsverzekering verzekert u uw fiets tegen diefstal en beschadiging. De fietsverzekering geldt voor alle soorten fietsen: stadsfiets, e-bike, mountainbike of racefiets. Bovendien zijn accessoires eenvoudig mee te verzekeren.

Voordelen

Wordt de fiets in de eerste drie verzekeringsjaren gestolen, dan krijgt u een nieuwe fiets. Is de fiets ook tegen beschadiging verzekerd, dan krijgt u bij total loss-schade binnen de eerste drie jaar eveneens een nieuwe fiets. Prijsstijgingen van hetzelfde fietsmerk en -type zijn meeverzekerd.

Bij gedeeltelijke schade of diefstal van accessoires is het eigen risico slechts € 25,--. Bij diefstal geldt geen eigen risico.

Looptijd verzekering

De doorlopende fietsverzekering loopt zolang u dat wilt en is eenvoudig opzegbaar na het eerste verzekeringsjaar. Bij het sluiten van de verzekering betaalt u een jaarpremie. Per maand betalen kan ook. Er geldt dan echter wel een minimumpremie per maand. Het is ook mogelijk om een fiets te verzekeren voor een vaste periode van drie of vijf jaar. De premie wordt dan in één keer bij aanvang van de verzekering betaald.

Handig: pechhulpabonnement

Fietsers die bij pech snel weer verder willen, kunnen als aanvulling op de fietsverzekering een abonnement voor pechhulp afsluiten. Handig als u een eind uit de buurt van uw eigen fietsspecialist bent.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een fietsverzekering voor een verrassend lage premie of wilt u meer informatie? Bij Van Vught Financieel Risicobeheer kunt u rekenen op professionele assurantieadviseurs die u graag een persoonlijk advies geven.