Onze geschiedenis

In 2011 is Van Vught Financieel Risicobeheer opgericht. Hieronder vertellen we graag meer over de drijfveer om tot deze stap over te gaan.

Na brede ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers heeft Sjang van Vught in 2011 de stap gezet om zijn eigen bedrijf in administratie, verzekeringen en bedrijfsadvies op te richten. De start van Van Vught Financieel Risicobeheer was een feit.

Onze drijfveer

Het helpen van mensen en het begrijpelijk uitleggen van de financiële wereld is altijd de grootste drijfveer geweest. Hierbij leveren we graag maatwerk en kijken we altijd naar wat voor u de beste oplossing is.    Daarnaast vinden we het persoonlijke contact met klanten erg leuk en belangrijk. We vinden het fijn een gesprek zonder grote afstand tussen u als klant en ons als adviseur te kunnen realiseren.

Momenteel is een trend dat grote bedrijven de kleinere bedrijven opkopen. Hierdoor verdwijnen de kleinere bedrijven meer en meer. Grote bedrijven hebben vaak dure panden maar trachten uiteraard toch op de kosten te besparen. Een gevolg hiervan is dat maatwerk steeds meer verdwijnt en u richting gestandaardiseerde producten wordt gedwongen.

Daarnaast blijkt ook vaak dat bedrijven niet zo onafhankelijk zijn als ze zeggen te zijn. Tevens kan het vervelend zijn als u als klant met meerdere mensen te maken heeft, waardoor u telkens opnieuw uw verhaal moet vertellen. Ook wordt u niet altijd even goed geïnformeerd over veranderingen.

Dit alles heeft ons doen besluiten om een bedrijf te willen voeren waar ú als klant weer centraal staat. Zoals het volgens ons hoort. Een oud gezegde is niets voor niets:"De klant is koning".

Wat kunnen wij u bieden?

Een kantoor waar, indien de situatie daar om vraagt, maatwerk wordt geleverd. Waar u de uitleg krijgt die u verdient. Met korte lijnen, betrokkenheid, nauw contact en echt onafhankelijk advies. Dit alles zodat, samen met u, de beste keuze zal worden gemaakt.

Wij beschikken hierbij over een uitgebreide kennis op het gebied van administratie, verzekeringen en bedrijfsadvies, waardoor wij u op een breed terrein kunnen helpen.

We staan graag voor u klaar!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte? Neem dan even contact met ons op. Bij Van Vught Financieel Risicobeheer kunt u rekenen op professionele adviseurs die u graag een persoonlijk advies geven.