Kostbaarhedenverzekering en buitenhuisdekking

Uw kostbare spullen zijn binnenshuis verzekerd op uw inboedelverzekering. Wanneer u onderweg bent, geldt deze dekking echter niet. Denkt u hierbij aan vervoer van bijvoorbeeld kunst, instrumenten of sieraden. Het is mogelijk om dit via een buitenhuisdekking te verzekeren.

Daarnaast kan het ook verstandig zijn om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten voor lijfsieraden, kunst, zilver en verzamelingen. Een kostbaarhedenverzekering biedt een hoge service en kwaliteit.

Wat kunt u allemaal verzekeren via een buitenhuisdekking?

Veel spullen die u meeneemt naar buiten zijn niet verzekerd. Denk aan uw mobiele telefoon, bril, camera, sieraden of laptop, maar ook aan de sporttas, muziekinstrumenten of de MP3-speler. Daarom is er een buitenhuisdekking ontwikkeld: de verzekering die ervoor zorgt dat u ook buiten uw huis onbezorgd kunt genieten.

Al voor een geringe premie zijn uw kostbare bezittingen ook buiten het huis goed verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. De dekking geldt in heel Nederland en voor het hele gezin.

Vaak is de standaarddekking ongeveer € 3.000,-- maar u kunt ook kiezen voor een ruimere dekking van bijvoorbeeld € 5.000,-- per gebeurtenis. Dan is bijvoorbeeld ook uw laptop meeverzekerd.

Wat is verzekerd via een kostbaarhedenverzekering?

Uw lijfsieraden, kunst, zilver en verzamelingen vertegenwoordigen al snel een behoorlijke waarde. Via een inboedelverzekering is een klein bedrag voor kostbaarheden automatisch meeverzekerd. Indien u lijfsieraden, kunst, zilver of verzamelingen bezit, zult u dit bedrag al snel overschrijden.

Het is raadzaam om dan een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Uw kostbaarheden zijn dan verzekerd met een All Risks-dekking. Wel dienen deze kostbaarheden vooraf te worden getaxeerd, om bij een eventuele schade problemen over de waarde te voorkomen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Met een kostbaarhedenverzekering of buitenhuisdekking hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bezittingen. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat geeft u een gerust gevoel!