Pleziervaartuigverzekering

Varen doe je voor je plezier met een Pleziervaartuigverzekering!

Boten zijn er in allerlei soorten en maten. En dat geldt ook voor schippers en hun wensen. Er zijn verzekeraars die u een compleet pakket aanbieden, maar ook bij wie u de verzekering aan uw wensen kunt aanpassen. U kunt derhalve kiezen voor een standaardverzekering of een verzekering-op-maat, beide met een hoge kwaliteit en een scherpe premie.

Wat is er verzekerd op een pleziervaartuigverzekering?

De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is meestal tot € 5.000.000,-- verzekerd. Deze dekking is te combineren met de risico's brand, diefstal of Casco (All Risks).

Hulpverlening is vaak standaard meeverzekerd.

Een volgboot (met een vermogen tot 10 pk) is mee te verzekeren. In sommige gevallen is dit zelfs gratis meeverzekerd (tot bepaalde bedragen). Een boottrailer kunt u meeverzekeren in combinatie met een Casco- of Casco+ dekking. Ook kunt u kiezen voor een losse aanhangerverzekering (zie hiervoor de rubriek 'Aanhanger/trailer').

Daarnaast kunt u de verzekering aanvullen met extra dekkingen, zoals ongevallen opvarenden en rechtsbijstand.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de pleziervaartuigverzekering? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden of loop even binnen. Dan gaat u nog dit seizoen goed verzekerd met uw vaartuig het water op.