Schade ... wat te doen?

In het geval van ernstige calamiteiten, zoals brand of diefstal, kunt u ons ook 's avonds, 's nachts en in het weekend bellen. Mocht u dus ooit dermate in de problemen komen dat directe hulp of advies vereist is, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Verkeersschade

Bij schade in het verkeer vult u altijd direct (samen met de eventuele tegenpartij) het Europese Schadeformulier in. De achterkant van dit formulier dient door iedere partij afzonderlijk te worden ingevuld. Voor een soepele afwikkeling van de schade is het van belang om zo snel mogelijk tot een indicatie van het schadebedrag te komen. U kunt uiteraard contact met ons opnemen, zodat wij u hierin kunnen adviseren.

Schade melden

Schade is wel het laatste waarop u zit te wachten. Het is van groot belang dat u de schade zo spoedig mogelijk bij ons meldt. Doe dit in ieder geval binnen 24 uur (of, bij schade in het weekend, op maandagmorgen).

Meer informatie?

Heeft u een schade en wilt u deze melden? Bij Van Vught Financieel Risicobeheer kunt u rekenen op professionele assurantieadviseurs die u uiteraard ook graag van dienst zijn bij de afwikkeling van uw schade!