Uitvaartverzekering

Wie wil een rekening van € 8.000,-- tot € 10.000,-- voor u betalen?

Misschien een vreemde vraag, maar als u nu een rekening van € 8.000,-- krijgt, kunt u deze dan gemakkelijk uit eigen middelen betalen? Zo niet, wie in uw omgeving kan of wil deze dan voor u betalen? Een belangrijke vraag, want er komt ooit een keer zo'n rekening ... na uw overlijden.

Stel uzelf ook enkele andere vragen.

Een begrafenis of crematie kost tegenwoordig al snel € 8.000,-- of meer. Verwacht wordt dat de kosten, onder andere door stijgende grafkosten, over twintig jaar misschien wel zijn verdubbeld. We hebben in de onderstaande checklist een aantal vragen voor u op een rij gezet om te beoordelen of u zich hierover zorgen moet maken. En of het verstandig is om contact met ons op te nemen.

Wij hebben een passend antwoord.

Stelt u uzelf de vragen uit de onderstaande checklist eens. Is uw antwoord op minstens vijf van de vragen 'nee' dan is het voor u absoluut de moeite waard contact met ons op te nemen.

- Weten uw dierbaren of u kiest voor begraven of cremeren?
- Zijn uw dierbaren op de hoogte van eventuele specifieke wensen of ideeën voor uw uitvaart?
- Weet u wat de uitvaart die u wenst precies kost?
- Beschikt u zelf over een bedrag van € 8.000,-- dat vrij beschikbaar is? Of is er iemand in uw omgeving die (minimaal) deze kosten voor u kan en wil dragen?
- Weet u dat een graf meestal tijdelijk is?
- Kent u de mogelijkheden voor asverstrooiing?
- Heeft u een uitvaartverzekering voor minimaal € 8.000,--?
- Heeft u een uitvaartverzekering waarvan het verzekerde bedrag meestijgt met de kosten?
- Weet u hoe uw verzekering werkt als u (voldoende) bent verzekerd?

Heeft u minimaal vijf keer 'nee' geantwoord?

Sta dan nu één keer stil bij uw uitvaart. Van Vught Financieel Risicobeheer is gespecialiseerd in voordelige uitvaartverzekeringen die passen bij uw (laatste) wensen. Geef deze verzekering de aandacht die het verdient. Wanneer u er nu bij stilstaat, profiteert u daarna van het prettige gevoel dat alles goed is geregeld. Bel of mail ons voor een persoonlijk advies of kom eens vrijblijvend binnenlopen.