Kom eens binnenlopen

Juist bij producten waar geld een belangrijke rol speelt, weten we niet altijd wat we nu precies aanschaffen. De uitleg is moeilijk en de regels zijn lastig te begrijpen. Vaak stellen we onvoldoende vragen. Zonde, want wanneer u inzicht krijgt in de financiële risico's en een goede uitleg krijgt bij de vragen die u heeft, wordt u financieel weerbaarder.

Dat is de drijfveer voor Van Vught Financieel Risicobeheer: om voor u klaar te staan bij uw financiële en bedrijfsmatige vragen.

Natuurlijk kunt u altijd eens vrijblijvend binnenlopen. U kunt dan de meest uiteenlopende vragen stellen:"Heb ik een woekerpolis?", "Hoe moet ik het overzicht van mijn pensioenfonds lezen?", "Kun je me vertellen hoe ik nu verzekerd ben?", "Wat laat ik aan voordeel liggen met mijn bedrijf?" enzovoort.

Vragen die een bank of financieel adviseur wellicht ook kan beantwoorden. Maar ... banken hebben vaak belang bij de verkoop van bepaalde producten. En onafhankelijke adviseurs laten zich vaak belonen via een uurtarief of blijken toch niet zo onafhankelijk te zijn. Dit kan een probleem vormen bij het inwinnen van vrijblijvend advies. Geld, of juist het ontbreken van geld, mag geen belemmering zijn om echt onafhankelijk advies te krijgen.

U mag vooraf per mail stukken insturen of u kunt deze even afgeven.

Geld is waardevol als u het inzet om uw dromen of doelen te realiseren. Daarom investeert Van Vught Financieel Risicobeheer graag in uw financiële weerbaarheid.

Kom gerust eens binnenlopen of maak een afspraak.