Kampeerautoverzekering

Goed op reis met uw kampeerauto!

Steeds meer mensen ontdekken het plezier en de vrijheid van een kampeerauto. Er rijden heel wat verschillende campers rond. Toch is er voor elke kampeerauto altijd een perfect passende verzekering te vinden.

Wat kunt u allemaal verzekeren op een kampeerautoverzekering?

U kunt uw kampeerauto op verschillende manieren verzekeren:

- Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
- WA/Beperkt Casco 
- WA/Volledig Casco oftewel All Risks

Ook heeft u de keuze om uw verzekering uit te breiden, bijvoorbeeld met inboedel- en rechtsbijstanddekking of een no-claimbeschermer (waarmee u bij de eerste schade in een jaar niet terugvalt in uw bonus/maluskorting). De passagiers van uw kampeerauto kunt u verzekeren tegen ongevallen en schade.

Heeft u een tweedehandse kampeerauto?

In combinatie met een Volledig Cascodekking is uw kampeerauto drie jaar lang te verzekeren op basis van de aankoopwaarde. Dit betekent dat u bij total loss of diefstal de aankoopwaarde vergoed krijgt.

Hulpverlening

Hulpverlening in Nederland en Europa is meestal standaard meeverzekerd. Ook kunt u vaak gebruik maken van Camperglass. Een beschadigde ruit van uw kampeerauto wordt dan snel en vakkundig gerepareerd of vervangen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kampeerautoverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij wensen u alvast veel prettige vakanties met uw kampeerauto!