PARTICULIER

Als particulier kunt u diverse verzekeringen nodig hebben. Welke dit zijn, is uiteraard voor iedereen verschillend. Dit is onder meer afhankelijk van welke risico's u loopt en van de bezittingen die u heeft. Daarnaast is het van invloed of u over financiële reserves beschikt, om zelf eventuele schades te kunnen opvangen, of dat u hierin volledig afhankelijk bent van verzekeringen.

Welke verzekeringen?

In het menu aan de linkerkant ziet u een opsomming van verzekeringen die u als persoon of gezin nodig kunt hebben. Per verzekering geven we een uitleg over de verschillende mogelijkheden in dekking en (in sommige gevallen) over waarop de premie is gebaseerd.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij hebben de keuze uit een breed aanbod aan maatschappijen bij wie we deze verzekeringen kunnen onderbrengen (zie 'Onze maatschappijen' in de rubriek 'Onafhankelijk'). Hierdoor kunt u echt kiezen voor het product dat voor u het meest geschikt is.

Uniek is dat wij meerdere maatschappijen op één polis kunnen combineren, zodat u toch kunt profiteren van pakketkorting. U krijgt daarmee de best passende en op uw situatie afgestemde verzekeringen mét daarbij een voordelige premie en pakketkorting.

Daarnaast is het fijn dat u, voor zowel het regelen van uw verzekeringen, het controleren van de polissen als de behandeling van een eventuele schade, met één persoon te maken krijgt die u en uw situatie kent.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Wij adviseren u om ook even bij de rubriek 'Administratie' te kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van administratie en belastingaangifte. Ook wanneer u met een echtscheiding te maken krijgt, vindt u bij de rubriek 'Administratie' de nodige informatie.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan even contact met ons op.