PERSONEELSVERZEKERINGEN

Zodra u personeel in dienst heeft (of over andere ondergeschikte personen beschikt) is het verstandig uw aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering aan te passen.

Wellicht heeft u, naast de normale bedrijfsmatige verzekeringen (zie hiervoor de rubriek 'ZZP/Ondernemer'), extra (personeels)verzekeringen nodig. Welke extra verzekeringen dat zijn, is afhankelijk van:

- uw bezittingen
- welke contracten u heeft afgesloten
- of u over voldoende financiële middelen beschikt om materiële en lichamelijke schades op te vangen
- etcetera

In het menu aan de linkerkant ziet u een overzicht van verzekeringen die u nodig kunt hebben. Wij hebben de keuze uit een breed aanbod aan maatschappijen en kunnen u helpen bij het kiezen van de meest geschikte verzekering.

Uniek is dat wij meerdere maatschappijen op één polis kunnen combineren zodat u, naast de beste verzekering per onderdeel, tevens pakketkorting krijgt. U hoeft geen concessies te doen aan de kwaliteit van de verzekering, kunt zich compleet via ons verzekeren en betaalt toch minder, voor een kwalitatief goed en op maat gemaakt verzekeringspakket.

Daarnaast is het fijn dat u, voor zowel het regelen van uw verzekeringen, het controleren van de polissen als de behandeling van een eventuele schade, met één persoon te maken krijgt die op de hoogte is van uw situatie.

Voor informatie over het opzetten van een bedrijf, begeleiding van uw bedrijf, uw administratie of belastingaangifte verwijzen wij u naar de rubrieken 'Bedrijfsadvies' en 'Administratie'.

We staan graag voor u klaar om u te adviseren en u te helpen bij de keuze voor de meest geschikte verzekering!