Bedrijfsmatige verzekeringen.

Bedrijfsmatig kunt u diverse verzekeringen nodig hebben. Welke dit zijn, is voor ieder bedrijf anders. De keuze is onder andere afhankelijk van uw bezittingen en van welke risico's u loopt met uw bedrijfswerkzaamheden. Tevens kan het van invloed zijn of u over financiële middelen beschikt om de kosten van materiële en lichamelijke schades zelf op te vangen.

In het menu aan de linkerkant geven wij u een overzicht van de verzekeringen die u als bedrijf (zzp'er, freelancer en ondernemer) nodig kunt hebben. Van Vught Financieel Risicobeheer kan u een breed scala aan maatschappijen bieden (zie de rubriek 'Onze maatschappijen' bij 'Onafhankelijk') en u helpen bij de keuze.

Uniek

Uniek hierbij is dat wij meerdere maatschappijen kunnen combineren op één polis. Hierdoor ontvangt u, naast de beste maatschappij voor dat product, tevens pakketkorting. U kunt zich compleet via ons verzekeren, betaalt minder en hoeft geen concessies te doen aan de kwaliteit van deze op maat gemaakte verzekeringen.

Daarnaast is het prettig dat u, zowel voor het regelen en controleren van deze verzekeringen als voor een eventuele schade-afwikkeling, met één persoon te maken heeft, die u en uw situatie kent.

Eigen bedrijf / administratie / personeelsverzekeringen

Om te zien wat wij voor u kunnen betekenen voor de opzet van een eigen bedrijf, bedrijfsbegeleiding en uw administratie of belastingaangifte verwijzen wij u naar de rubrieken 'Bedrijfsadvies' en 'Administratie'. Voor de extra verzekeringen die u nodig heeft wanneer u personeel in dienst heeft, kunt u meer informatie vinden in de rubriek 'Met Personeel'.

Graag staan we voor u klaar!

Wij bekijken graag samen met u de risico's die u bedrijfsmatig loopt en helpen u met de keuze voor het meest geschikte product.