Onze doelstelling

Onze doelstelling is om u zo goed mogelijk te begeleiden zodat u, binnen de in de wet gestelde regels, het maximale resultaat behaalt en zodat de risico's zijn afgedekt zoals u dit het liefst wilt.

Hoe bereiken we dat?

Bij Van Vught Financieel Risicobeheer hebben we oprecht gemeende en serieuze interesse in uw situatie. Onze interesse gaat van uw financiële situatie tot en met wat er in uw gezin/bedrijf speelt. In onze ogen is dit nodig, omdat deze zaken vaak met elkaar samenhangen: als u privé uit balans raakt, bestaat de kans dat u financieel ook uit balans raakt.

Wij proberen u inzicht te geven in uw administratie en financiële risico's, met een goede uitleg bij de vragen die u daarover heeft. Doordat wij de gehele financiële kant kunnen bewaken, krijgt u rust, stabiliteit en een duidelijk beeld inzake uw verzekeringen, administratie en overige financiële zaken. Daar waar nodig zullen wij bijsturen of aangeven waar veranderingen wenselijk zijn om een betere situatie te behalen.

Hoe gaan we te werk?

Via een grondig gesprek worden de risico's die u loopt (als particulier en/of als bedrijf) in kaart gebracht. Deze risico's worden tegen het licht gehouden in combinatie met uw huidige verzekeringspakket.

Met betrekking tot uw administratie zullen we alle boekhoudkundige zaken bekijken. We kijken samen met u welke kosten u wellicht vergeet op te voeren en of u andere (fiscale) voordelen laat liggen.

We zullen zowel bij de verzekeringen, de administratie als het advies inhaken op wat in de huidige tijd van ons wordt verwacht. U kunt rekenen op een advies waarbij u het - voor uw situatie - beste resultaat behaalt. En dat met betrekking tot de verzekeringen de risico's zo goed mogelijk en conform uw wensen worden afgedekt. We gaan hierbij klantgericht en niet verkoopgericht te werk (úw belang en niet ons belang staat voorop). We bijten ons vast in uw situatie en proberen het beste resultaat te vinden voor uw financiële risico's.

Zodra uw verzekeringen/administratie via ons lopen, is uw adviseur uw persoonlijke aanspreekpunt. Deze adviseur spreekt met u af in welke periode hij contact met u opneemt. U heeft regelmatig contact met uw adviseur - dit kan zowel op uw als op zijn initiatief zijn - zodat u een goed zicht blijft houden op hoe uw zaken zijn geregeld. U heeft derhalve met maar één persoon te maken voor uw administratie, verzekeringen en eventuele schades zodat u niet telkens opnieuw uw verhaal hoeft te doen.

Wat mag u van ons verwachten?

- adviseurs met een hoog kennisniveau
- maatwerk voor uw situatie
- optimale schade-afwikkeling
- een goede dekking op basis van scherpe tarieven
- één vaste contactpersoon voor administratie, verzekeringen, bedrijfsadvies en schade
- dat we op de hoogte zijn van uw risico's en dat wij weten wie u bent
- dat de, vaak lastige, materie in jip-en-janneketaal aan u wordt uitgelegd. Op deze manier wordt alles duidelijk en kunt u verantwoorde keuzes maken.
- dat úw belang voorop staat
- korte lijnen met mensen die uw situatie/bedrijf kennen en die oplossingen kunnen aandragen die voor u het beste zijn
- dat we voldoen aan de in de wet gestelde regels en u zo proberen te begeleiden dat u binnen deze regels het maximale resultaat behaalt
- dat we onafhankelijk zijn van maatschappijen en organisaties
- dat we een kleine, persoonlijke organisatie zijn waardoor u echt als klant wordt behandeld en niet als een nummer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte? Neem dan even contact met ons op. Bij Van Vught Financieel Risicobeheer kunt u rekenen op professionele adviseurs die u graag een persoonlijk advies geven.