Bedrijfsschadeverzekering

Waarom een bedrijfsschadeverzekering?

Stel, uw bedrijf brandt af. Of er wordt ingebroken. De herbouw van het pand en de vervanging van de inventaris zullen ongetwijfeld goed geregeld zijn. Maar is de salarisbetaling voor duimendraaiend personeel ook adequaat verzekerd? En alle doorlopende lasten, zoals huur, rente, afschrijvingen en bovendien uw winstverwachting?

Een andere situatie: niet uzelf, maar een van uw toeleveranciers wordt getroffen door een calamiteit. Of die winkel aan de overkant, die veel klanten trekt van wie ook u profiteert. Wie betaalt dan de schade die u daarvan ondervindt? Voor al dit soort gevallen is er een handige oplossing in de vorm van een bedrijfsschadeverzekering.

Wat is gedekt?

De bedrijfsschadeverzekering vergoedt in principe alle kosten die stagnatie van een zaak met zich meebrengt, bij calamiteiten als brand, inbraak, regenwater, storm en blikseminslag. In feite dekt de bedrijfsschadeverzekering twee elementen:

- de doorlopende vaste kosten en de winst
- de extra kosten die u moet maken om weer 'op de been te komen'.

De schade die een bedrijf kan ondervinden als iemand anders aan de schade ten prooi valt kan doorgaans worden meeverzekerd.

Meer informatie?

Bent u ge├»nteresseerd in een bedrijfsschadeverzekering of wilt u hierover meer informatie? Wij staan graag voor u klaar en zorgen er samen met u voor dat de continu├»teit van uw bedrijf gewaarborgd blijft!