Bedrijfsbegeleiding

In de huidige samenleving is het als ondernemer van groot belang dat u deskundig bent op verschillende terreinen (commercieel, vaktechnisch, financieel, organisatorisch, fiscaal, juridisch etc). Het is echter onmogelijk om op al deze terreinen over gedegen, specialistische kennis te beschikken.

Als zelfstandig ondernemer bent u meestal sterk in met name het commerciƫle en het vaktechnische gedeelte. De rest is vaak een bijkomend kwaad. Het is daarom verstandig u, op de terreinen waarop u minder bekwaam bent, te laten begeleiden door deskundigen.

Een bedrijf runnen kan op allerlei manieren. Wat voor u de beste manier van ondernemen is, hangt af van uw situatie, uw wensen en mogelijkheden. Van Vught Financieel Risicobeheer kan u, in samenwerking met Sigmans Administratie & Advies en Sigmans & Partners, begeleiden tijdens de looptijd van uw bedrijf (tot en met uw pensioen).

We zullen hierbij altijd letten op beheersing van de kosten. Want waarom zou u veel geld uitgeven als het ook op een slimme, goedkope of zelfs gratis manier kan? Daarnaast zult u aangenaam verrast zijn door de persoonlijke benadering, waardoor moeilijke materie begrijpelijk wordt gemaakt en u gemakkelijker beslissingen kunt nemen.

Belangrijk bij alles wat we doen, is dat we ons onderscheiden door persoonlijk advies, deskundigheid, laagdrempeligheid en innovativiteit. Centraal binnen het denken en handelen in onze organisatie staat dat wij u als ondernemer operationeel begeleiden, directe oplossingen bieden en ondersteunen in het realiseren van uw doelstellingen. Veel van onze diensten zijn maatwerk. Wij begeleiden u hierbij van begin tot eind om op die manier de beste resultaten te bereiken.

Wij kunnen u bijstaan tijdens het vaststellen van uw beleid en strategie. Zeker in een fase van groei is dit van essentieel belang. Binnen een organisatie moet er uniformiteit zijn, uw medewerkers moeten op de hoogte zijn van uw missie, de doelstellingen, de strategie, de planning en de controle. Als dit goed is doorgevoerd in uw bedrijf zult u meer rust vinden en meer vertrouwen hebben in uw medewerkers en organisatie. U bent dan klaar voor de toekomst!

Ons doel is onze klanten optimaal te adviseren en te ondersteunen binnen hun onderneming op het gebied van strategievorming, overnames, marktbewerkingsaspecten, investeringsbeslissingen, personeelsaangelegenheden, financierings- en verzekeringsvraagstukken. Tevens bieden wij de mogelijkheid uw bedrijfsvoering tijdelijk waar te nemen bij ziekte of afwezigheid.

Kennis van de ondernemersproblematiek, deskundigheid op het gebied van bank- en verzekeringszaken, ervaring met personeelsmanagement, goede contacten met geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren zijn belangrijke pijlers voor onze onafhankelijke dienstverlening. U als opdrachtgever gaat een traject in van advisering met volledige vrijheid van handelen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte aanvragen? Neem dan even contact met ons op. Bij Van Vught Financieel Risicobeheer kunt u rekenen op professionele adviseurs die u graag een persoonlijk advies geven.