Het einde van het jaar is weer in zicht: tijd om uw zorgverzekering eens goed onder de loep te nemen. Door veranderingen in uw leefsituatie of gezondheid, maar ook door overheidswijzigingen in het basispakket, kan het zomaar zijn dat een andere verzekering beter bij u past.

Vergelijk en bespaar
Met de vergelijkingsmodule op onze website (zie bij particulier onder bereken ziektekostenverzekering) vindt u in een paar klikken de zorgverzekering die het beste bij u past. Zo voorkomt u dat u betaalt voor zorg die u niet nodig heeft. Door goed te vergelijken, bespaart u tot honderden euro's per jaar!

Wilt u de vergelijkingsmodule samen met een van onze adviseurs doorlopen? Maak dan gerust een afspraak via telefoonnummer [073-8221209] of stuur een e-mail naar [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.].

Gratis besparingscheck
Wist u dat u flink kunt besparen op uw verzekeringspremies als u meerdere verzekeringen bij ons onderbrengt? Hoeveel u precies kunt besparen, rekenen wij graag gratis voor u uit. Maak gerust een afspraak via bovenstaande contactgegevens.